Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed: Hot Pursuit

Suuri Need for Speed -kilpailu

Ota haaste vastaan, voita iPad!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor järjestää yhdessä Electronic Artsin kanssa mahtavan kilpailun Need for Speed: Hot Pursuitin parissa. Nyt mitataan sisusi, sillä Gamereactor haastaa sinut lyömään huippuaikansa erikoishaasteessaan.

Jos uskot rahkeittesi riittävän, lisää nfsGamereactor ystävälistallesi Need for Speed: Hot Pursuitin Autologissa. Kilpailu käydään niin Playstation Networkissa kuin Xbox Livessä, ja kovin aika voittaa alustasta riippumatta. Kilpailu käydään yhteisesti kaikissa Pohjoismaissa. Molemmilla pelikonsoleilla mahtuu mukaan 99 ensimmäistä, joten jos mielit mukaan, ei todellakaan kannata epäröidä.

Kilpailuaika on 5.-7. tammikuuta, mutta nfsGamereactor kannattaa lisätä listallesi mahdollisimman pian. Haasteradat ovat Vanishing Point ja Do Look After It.

Kilpailun pääpalkintoina on Applen iPadit molempien ratojen nopeimmalle kuskille. 10 ensimmäistä osallistujaa molemmilla konsoleilla saavat palkinnoksi myös pelin ladattavan lisäautopaketin Super Sports Packin. Kaiken lisäksi Gamereactor palkitsee parhaat pelikuvat. Lataa Autologiin parhaat kuvasi ja sinulla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja.

Kilpailusivun löydät tästä.

Need for Speed: Hot Pursuit

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Need for Speed: Hot PursuitScore

Need for Speed: Hot Pursuit

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Burnout-sarjasta tunnettu Criterion lainaa Need for Speedin kehitysvastuuta ja panostaa vauhdikkaisiin poliisitakaa-ajoihin. Kuinka kokonaisuus toimii?Ladataan seuraavaa sisältöä