Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warplanes

Suuria uutisia Wargamingiltä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wargaming valmistautuu 15-vuotispäiviinsä, ja juhlistaa sitä monenlaisten julkistusten voimin. Yksi näistä on uusi toimisto Austinissa, Teksasissa.

Kyseessä ei ole niinkään uusi pelistudio, kuin yhtiön suunnittelu- ja tuotantoprosessien koordinointipiste, joka huolehtii siitä, että kommunikaatio eri tiimien ja studioiden välillä pysyy sutjakkaana.

Wargaming julkisti nyt myös virallisesti ostaneensa Master of Orionin sekä Total Annihilationin Atarilta. Yhtiön pomo Victor Kislyi lupasi, että nämä sarjat tulevat saamaan uuden elämän heidän siipiensä alla.

Siivistä puheenollen, Wargaming paljasti brittilentokoneiden liihottelevan World of Warplanesiin ennen kuin se julkaistaan. Oheinen traileri tekee meiningin luonteen sangen selväksi.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ARVIO. Kirjoittaja Oskar Nyström

Wargaming.net nousee World of Tanksin mutaisilta taistelukentiltä lentokoneiden siiville. Jatkuuko sarjan menestys myös ilmassa?Ladataan seuraavaa sisältöä