Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sydney Sweeney reagoi Samsungin tekoälyn luomaan kuvaan itsestään

"On hämmästyttävää, että voit ottaa tällaisen kuvan", hän sanoi, kun hänet pakotettiin katsomaan CGI-naista, joka ei todellakaan näytä häneltä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tekoäly kasvaa ja paranee joka päivä. Se on tavallaan sen tarkoitus. Ja silti on edelleen paljon ihmisiä, jotka haluaisivat, että se ei olisi lähellä, varsinkin kun on kyse kuvan luomisesta. Tekoälyn "taide" on ollut kuuma aihe sen perustamisesta lähtien, mutta Samsung toivoi äskettäisessä lehdistötilaisuudessa, että julkkisvieras voisi auttaa voittamaan ihmiset puolelleen.

Sydney Sweeney, yksi tämän vuoden suurimmista tähdistä, kutsuttiin Samsungin tapahtumaan, jossa yritys esitteli kuvantuotantoteknologiansa voimaa muuttamalla näyttelijän kuvan kuvaamattomaksi CGI-blondiksi naiseksi, joka ei näytä lainkaan häneltä.

Sweeney oli ammattimainen ja kohtelias ja kehui tekniikkaa, mutta on selvää, että tämä oli melko epämiellyttävä paikka laittaa. Ainakin näyttää siltä, että useimmat ihmiset sosiaalisessa mediassa ymmärtävät, että kuva ei ole tähtien virkistys ja että Sweeney itse ei vaikuta liian vaikuttuneelta.

Tämä on mainos:
Sydney Sweeney reagoi Samsungin tekoälyn luomaan kuvaan itsestään
DFree / Shutterstock.com


Ladataan seuraavaa sisältöä