Suomi
Gamereactor
ennakot
Synced

Synced painottaa kavereiden kanssa pelaamista ja kolmannen persoonan pyssyttelyä

Pelaavalla kansalla on liiaksikin jo vaihtoehtoja, mutta silti Synced erottuu joukosta vaihtelevuudellaan ja tapahtumapaikallaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Synced

Pyssyttelyn lajityyppi on varmasti se, jossa on eniten kilpailua videopelaajien rahoista. Silti Synced haluaa iskeä tähän kilpailtuun soppaan lusikkansa.

NExT Studiosin ja Level Infiniten Synced on kolmannen persoonan pelaajien yhteistyötä painottava pyssyttely, joka sijoittuu ei niin kovin kaukaiseen tulevaisuuteen. Ihmiskunta on melkein pois pyyhkäisty, ja syynä on nanoteknologia. Eloonjääneet tunnetaan nimellä Runners, ja he suuntaavat Meridianiin, jossa sitten taistellaan nanoja vastaan niin tavallisin asein kuin runnereiden omilla nanoilla. Minkä tahansa pahiksen voi muuntaa ystävälliseksi nanoksi, jotka sitten ottavat yhden neljästä muodosta: Crusher, Seer, Guardian ja Suppressor. Jokaisella on omat erityiset kykynsä, ja ne kaikki toimivat hyvänä apuna taistoissa. Myös yksin pelatessa on siis mukana hieman apua.

Nanot kiinnittyvät pelaajan käteen, ja näin käyttöön tulee tuplahyppy. Moisen avulla pääsee nopeasti pois tiukoista tilanteista niin tarvitessa. Muitakin kykyjä on, jos niitä haluaa käyttää. Esimerkiksi Crusher päivittää lyömäaseiskuja ja lennättää lentävän nyrkin pahiksien suuntaan. Jos näitä keinoja valitsee päivittää, saattaa sivu suun mennä muita erikoisempia päivityksiä aseille ja muille kyvyille. Tehtävien aikana saa paljon tilaisuuksia päivittelyyn, mutta kaikkea ei saa mukaansa joka paikkaan.

Tämä on mainos:

Synced painottaa pelaajan valintoja. Runner valitsee jokaisen aseen kykypuun, ja tämän tason syvällisyys on yllättävää ottaen huomioon, että kyseessä on free-to-play-peli. Vastapainoksi on sanottava, että se nano on puolestaan jokseenkin yksinkertainen. Niitä käytetään taistoissa, eikä niiden toimintaa tarvitse juuri ihmetellä.

Kaikki edellä mainittu toki kuulostaa hyvältä, mutta tärkeintä on, onko Synced hauska pelata. Muutaman tunnin testaamisen perusteella hauskaa on ainakin aluksi. Grafiikkaa katselee mielellään, ja pienempien pahiksien pieksentää vuorottelevat isommat ja vaativammat taistot. Näin pelaaminen ei muutu liian yksitotiseksi. PvP-pelaamista en päässyt kokeilemaan, mutta ainakin se kavereiden kanssa tehtävä co-op on hauskaa. Yksin pelaaminen toimii sekin, ja tarjolla on kyllä haastetta ainakin silloin, kun kohtaa yksin pelin pomovastuksia. Yhden tai kahden kaverin kanssa pelaaminen on silti nautinnollisempaa.

Toistaiseksi vaikuttaa siltä, että sisältöä saattaa olla tarjolla turhan vähän. NExT Studios ja Level Infinite vakuuttavat kuitenkin, että sisältöä on jo valmiina muutamaksi Syncedin kaudeksi. Suunnitelmat ovat siis kunnianhimoiset. Bugien korjailuun täytyy kuitenkin varautua ennen varsinaista julkaisua, sillä jo lyhyen testaamisen aikana tuli vastaan muutamia ulkonäköön liittyviä bugeja.

Synced vaikuttaa hauskalta ja hyvin tehdyltä pyssyttelyltä, jossa on mukana hyviä ideoita. Muutaman tunnin testaamisen seurauksena on kuitenkin hankala sanoa mitään lopullista. Synced tuskin kampeaa Call of Dutya valtaistuimeltaan, mutta kannattaa silti pitää Syncediä silmällä. Kolmannen persoonan vauhdikas co-op-räiske on tulossa.

Tämä on mainos:
SyncedSynced

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Synced tuo paljon vaihtelua ampumapeligenreen

Synced tuo paljon vaihtelua ampumapeligenreen

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Keskustelimme vanhemman yhteisöpäällikön Joe Kingin kanssa Nanosista, ja kysyimme, milloin voimme odottaa Syncedin pelaamista, ja tavoista, joilla se toivoo tuovan raitista ilmaa ampumapelien ystäville.Ladataan seuraavaa sisältöä