Suomi
Gamereactor
uutiset
Syndicate

Syndicate saattaa palata juurilleen

Vanhalle koulukunnalle on tilaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n Jeff Gamon on kertonut EG:lle, että alkuperäinen Syndicate voitaisiin vielä herättää takaisin henkiin. Ruotsalainen Starbreezehän kehittää nyt uutta osaa sarjaan, mutta se on isometrisen reaaliaikanaksuttelun sijasta ensimmäisen persoonan räiskis. Tämä ei ole varsinaisesti ihastuttanut vanhan sarjan ystäviä, mutta Gamonin lausunto on balsamia näiden haavoille.

Syndicate

Hänen mukaansa alkuperäinen Syndicate oli todellinen klassikko, ja sen uudelleenluomiselle olisi tilaa. Se ei kuitenkaan välttämättä soveltuisi hyvin moderneille konsoleille, mutta PC, iOS ja tabletit olisivat sille potentiaalisia alustoja.

Gamon muistutti myös, että EA haluaa luoda yksittäisten pelien sijasta sarjoja, ja että heidän täytyy tutustuttaa uudet pelaajat Syndicaten maailmaan voidakseen luoda lisää pelejä sen rouheaan cyberpunk-universumiin.

Mitään ei siis ole päätetty, mutta jos markkinat ovat suotuisia Starbreezen Syndicatelle, voivat myös vanhan sarjan ystävät saada aihetta hymyyn.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SyndicateScore

Syndicate

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Starbreeze nostaa Syndicaten nimen taas otsikoihin haudastaan, mutta onko se Kuuden miljoonan dollarin mies vai Frankensteinin hirviö?Ladataan seuraavaa sisältöä