Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Wars 2

Taiteilijat tekivät komeita Halo Wars 2 -julisteita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo Wars 2 :n julkaisu siintää rapia parin viikon päässä, joten on tullut 343 Industriesin aika alkaa keräämään kansan syviin riveihin hypeä. Firma onkin ryhtynyt yhteistyöhön kolmen taiteilijan kanssa, jotka ovat luoneet upeita peliin liittyviä julisteita.

Grzegorz 'Gabz' Domaradzki on tuottanut taidetta muun muassa Star Warsiin ja Batmaniin. Craig Drake muistetaan esimerkiksi Paluu tulevaisuuteen -elokuvista, Mad Maxista, Pulp Fictionista ja Mulanista. Kevin Tongin kynänjälkeä on nähty muun muassa Akira Kurosawan Ranissa, Mulholland Drivessa ja Aliens-rainassa.

Kannattaa seurata näitä Twitter-tilejä pysyäkseen kärryillä tulevista hypeä keräävistä kuvista: Halo ja Xbox.

Halo Wars 2
Halo Wars 2
Halo Wars 2

Kiitokset Game Informerille

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää...

0
Halo saa uusitun ulkoasun?

Halo saa uusitun ulkoasun?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 4 ja Halo 5 -pelien taiteellinen tyyli ei täysin säväyttänyt pelaavaa kansaa, sillä ihmiset olivat tottuneet aiempien osien värikkääseen tyyliin, jota myös Halo Wars...Ladataan seuraavaa sisältöä