Suomi
Gamereactor
lifestyle
Bloodborne

Tämä Bloodborne vaate- ja asustekokoelma on täynnä tummaa charmia

Se sisältää saappaat, käsineet ja taskukellon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Sony ei näytä olevan liian hämmentynyt tekemään lisää Bloodborne juuri nyt, pelin kulttuuri ja kiinnostus ovat edelleen korkealla, minkä vuoksi Super Groupies on epäilemättä luonut tämän kokoelman vaatteita ja asusteita pelin perusteella.

Kokoelmaan kuuluu erityisesti saappaat, hanskat ja erittäin hienon näköinen taskukello.

Jälkimmäisestä puhutaan ensin, kokoelman verkkosivustolla (käännöksen jälkeen) todetaan , että se on "taskukello yhdistettynä katedraalin jättimäiseen tähtikelloon, joka opastaa ja paljastaa salaisuuksia tarkkailijalle". Vaikka kellon yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu, se näyttää erittäin monimutkaiselta ja yksityiskohtaiselta kellolta, Yksi valmistettu antiikkikullasta ja irrotettavasta ketjusta.

Toisaalta saappaat ovat saaneet inspiraationsa pelin metsästäjien puvuista, ja niiden sanotaan "tarjoavan vakaan puolustusvaikutuksen Yharnamissa kiemurtelevia epäinhimillisiä petoja vastaan". Niissä on irrotettavat vyöosat, sivuvetoketju ja Karel-kirjaimilla nastoitettu pohjallinen.

Tämä on mainos:

Hanskat on tehty kulkemaan käsi kädessä saappaiden kanssa, kohokuvioiduilla Karel-kirjaimilla ja niiden sanotaan olevan "todiste siitä, että henkilö on humalassa verestä".

Mallisto lanseerataan tänä syksynä, syyskuun puolivälissä saappaille ja käsineille ja lokakuussa kellolle, ja koska kyseessä on japanilainen valmistaja, hinnat ovat jeneissä (saappaat 25 300, käsineet 13 200 ja kello 26 400), mutta ne tarjoavat maailmanlaajuisen toimituksen, joten sinun pitäisi pystyä nappaamaan jotain asuinpaikastasi riippumatta.

Bloodborne
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BloodborneScore

Bloodborne

ARVIO. Kirjoittaja Stefan Briesenick

From Softwaren uusin luomus yhdistelee onnistuneesti Souls-pelien parhaita osa-alueita aivan uusiin ideoihin.Ladataan seuraavaa sisältöä