Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä japanilainen yritys rakentaa sinulle oman robotin

Alhaiseen, alhaiseen hintaan 3 miljoonaa dollaria. Mikä diili!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko koskaan halunnut oman robotin? Jos sanot ei, en ole varma, voimmeko olla ystäviä. Jos vastaat kyllä, japanilainen startup-yritys Tsubame Industries saattaa auttaa sinua.

He ovat äskettäin kehittäneet Archaxin, jättimäisen 15 jalkaa korkean, nelipyöräisen robotin, joka näyttää unelmiesi Gundam-puvulta. Aivan kuten mitä tahansa elokuvan, videopelin tai animen robottia, Archaxia voidaan ohjata sisältäpäin. Sen ulkopuolella olevien kameroiden avulla käyttäjät voivat katsella ulkomaailmaa ohjaamalla käsivarsia ja käsiä ohjaussauvoilla vartalonsa sisällä.

Siinä on kaksi tilaa, pystysuora robottitila ja ajoneuvotila, jossa se kulkee jopa 6 mph (vau!). Puhuessaan Reutersille Tsubame Industriesin toimitusjohtaja sanoi: "Japani on erittäin hyvä animaatiossa, peleissä, roboteissa ja autoissa, joten ajattelin, että olisi hienoa, jos voisin luoda tuotteen, joka tiivistäisi kaikki nämä elementit yhdeksi. Halusin luoda jotain, joka sanoo: 'Tämä on Japani'."

Tällä hetkellä suunnitelmissa on rakentaa ja myydä viisi näistä koneista, mutta on toivoa, että tulevaisuudessa näitä robotteja voitaisiin käyttää parempiin tarkoituksiin, kuten katastrofiapuun.

Tämä on mainos:
Tämä japanilainen yritys rakentaa sinulle oman robotin


Ladataan seuraavaa sisältöä