Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä jätkätila yhdistää cowboy-aktiviteetit ryhmäterapiaan

Confident Man Ranch Retreat antaa sinun tutkia tunteitasi länsimaiseen tyyliin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dude-karjatilat ovat hyvin amerikkalainen seikkailu. Yleensä ne ovat suurkaupungin kavereille ja tytöille, jotka haluavat maistaa maatilan ja cowboyn elämää. He ratsastavat hevosilla, puhuvat eteläisellä vedolla ja ottavat vastaan niin paljon maan tuoksuja kuin pystyvät ennen kuin vaihtavat sen takaisin metroihin ja Starbucksiin.

Confident Man Ranch Retreat on tässä suhteessa hieman erilainen. Se on jätkätila, joka sallii vain kaverit ja saa 10 heistä kerrallaan ryhmäterapiaan. Kuten GQ raportoi, retriitti alkaa siten, että jokainen mies sanoo sanan kuvaamaan tunteitaan, ennen kuin osoittaa, missä he tuntevat tuon tunteen kehossaan.

Suurin osa miehistä oli siellä selvittyään aikuisuutensa ensimmäisistä vaiheista, mutta huomasi eksyneensä myöhemmin elämässään. Pommit, jotka johtuivat enimmäkseen ihmissuhteista, saivat heidät tuntemaan itsensä yksinäisiksi ja väärässä paikassa. Tämän torjumiseksi on monia tapoja auttaa miehiä pääsemään takaisin jaloilleen emotionaalisesti, mutta yksi päämenetelmä on hevoset.

Jokaiselle miehelle annetaan oma hevonen, jotta hän saa aidon yhteyden johonkin, sellaisen, joka voi kertoa hänen tunteensa, vaikka kyseinen mies ei voisikaan.

Tämä on mainos:

Lue lisää The Confident Man Ranch Retreat -tapahtumasta täältä.

Tämä jätkätila yhdistää cowboy-aktiviteetit ryhmäterapiaan


Ladataan seuraavaa sisältöä