Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä patja kertoo, kuinka paljon olet kuorsannut

Ja yrittää pysäyttää sinut automaattisesti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Älykästä teknologiaa on kaikkialla ympärilläsi. Olipa kyseessä jääkaappisi, joka kertoo sinulle, kun tuote on loppunut, kellosi seuraa sykettäsi, ilmakeittimesi valmistaa ruokaa ilman suurta valvontaa, et voi mennä minnekään tuntematta tekniikan rakastavaa syleilyä, et edes omaa sänkyäsi.

Eight Sleepin älykäs väki on nyt paljastanut uusimman älypatjansa, ja tämä asia näyttää pystyvän tekemään vähän kaikkea. Patja voi säätää lämpötilaansa ympäristön lämpötilan ja oman kehosi lämpötilan mukaan, säätää muotoaan niin, että tarvitset vähemmän tyynyjä ja kärsit vähemmän selkäkipuista, herättää sinut lempeällä tärinällä ja jopa seurata, kuinka paljon kuorsaat ja yrität pysähtyä.

Jep Pod 4 ja Pod 4 Ultra patja seuraa kuorsauksen määrää lukemalla värinää patjan läpi ja nostaa sitten automaattisesti päätäsi lopettaaksesi kuorsauksen tai vähentääkseen sitä herättämättä sinua tai kumppaniasi.

Tällaisen tee-se-kaikki-älypatjan saalis on tietysti se, että se ei ole halpa, ja Isossa-Britanniassa Pod 4 on asetettu vähittäismyyntiin noin 2,499 puntaa. Ultra -versio nousee 3 849 puntaan, mutta toisaalta, jos tämä on hinta kunnollisista yöunista, se saattaa olla sen arvoista joillekin.

Tämä on mainos:
Tämä patja kertoo, kuinka paljon olet kuorsannut


Ladataan seuraavaa sisältöä