Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä sähköpyörä on integroitu ChatGPT:hen

Antaa todella uuden merkityksen älykkäille tuotteille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sähköpyörävalmistaja New Urtopia on julkistanut uusimman projektinsa, pyörän, joka on integroitu ChatGPT:hen muiden erikoisten ominaisuuksien ohella. Pyörä, joka tunnetaan nimellä Chord, on polkupyörä, jossa on sähkömoottori, joka voi toimia 120 km: n etäisyydellä täydellä latauksella. Akku ja sähkömoottori eivät kuitenkaan ole tämän gadgetin ainutlaatuinen osa, sillä Chord sisältää myös "mukautetun älykkään kumppanin", jonka kanssa voit puhua, käyttää navigointiin ja paljon muuta.

Pohjimmiltaan Chord: ssä on ohjaustankoon asennettu kosketusnäyttö, joka avaa pääsyn GPS: ään, sormenjäljen lukituksen avaamiseen, Bluetooth-musiikkiin, ääniohjaukseen ja muuhun, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää puhelinta käsillä käyttääksesi samanlaisia ominaisuuksia risteillessäsi tällä pyörällä.

Chord-pyörässä on myös irrotettava akku, joka voi toimia 360 Wh:n virralla, joten mehun ei pitäisi koskaan loppua kesken, jotta ChatGPT-pyöräkaverisi pysyy käynnissä.

Kaikkien näiden modernien ominaisuuksien osalta on syytä huomata, että Chord (ja hieman suurempi Chord X) on kallis pyörä, jonka Chord kellottaa 2 299,99 euroa. Silti se on melko ainutlaatuinen lähtökohta, joka antaa mahdollisesti vilauksen tulevaisuudesta siitä, miten tekoäly sisällytetään useampiin tuotteisiin.

Tämä on mainos:
Tämä sähköpyörä on integroitu ChatGPT:hen
New Urtopia


Ladataan seuraavaa sisältöä