Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä säiliömuseo on suositumpi kuin Louvre YouTubessa

Bovington Tank Museum on kerännyt yli 100 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pidätkö säiliöistä? Kuka ei? Jos haluat tutustua niihin henkilökohtaisesti, miksi et vierittäisi jälkiäsi Bovington Tank Museumiin? Odota, itse asiassa kannattaa jarruttaa ensin, koska tämä museo on piilossa Dorsetin maaseudulla, mikä tekee siitä vaikean matkan jopa samassa maassa asuville ihmisille.

Tämä on kuitenkin vain tehnyt säiliömuseosta suositumman YouTubessa, jossa Bovington Tank Museum -kanavalla on yli 100 miljoonaa katselukertaa, suositumpi kuin New Yorkin Louvre ja Met.

Museon markkinointipäällikkö Nik Wyness huomauttaa, että suurin osa katsojista tulee Yhdysvalloista. Hänelle YouTube on välttämätön laajemman yleisön tavoittamiseksi. "Kukaan ei tule käymään luonamme, jos he eivät tiedä olemassaolostamme", hän sanoi BBC:lle.

Videoita ylistetään intohimostaan ja koulutustarkoituksistaan, ja niissä on jopa esiintynyt koomikoita ja historioitsijoita erikoisvieraina. Ensimmäisen avaamisen jälkeen vuonna 1947 museo ansaitsee nyt noin 2 miljoonaa puntaa verkossa, mikä muodostaa noin neljänneksen sen tuloista.

Tämä on mainos:
Tämä säiliömuseo on suositumpi kuin Louvre YouTubessa


Ladataan seuraavaa sisältöä