Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä uusi joogastudio tekee liikunnasta mielenkiintoisempaa lisäämällä kissanpentuja

Emme ole varmoja, tietävätkö he mitään asentoja, mutta he varmasti ryntäävät, jos he näkevät sinun tekevän alaspäin suuntautuvaa koiraa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Intian New Delhissä sijaitseva joogastudio herättää paljon huomiota uudella luokallaan, jossa kissanpennut vaeltelevat studiossa.

Jotkut vain lepäävät joogamatoilla, kun taas toiset katsovat, kun yrität kiertää kehoasi erilaisissa jooga-asennoissa. Heillä on myös paljon asioita, joilla he voivat leikkiä, joten on epätodennäköistä, että he keskeyttävät harjoituksesi.

Mona, joka järjestää istuntoja The Paw Hour -aloitteen puitteissa, kertoi Reutersille , että tätä kutsutaan " hajamieliseksi joogaksi", jossa ihmiset "pitävät taukoja toimistoista osallistuakseen istuntoihimme ja palatakseen töihin. He lähtevät näiltä tunneilta leveästi hymyillen."

Tällä joogatunnilla on enemmän kyse rennon ympäristön luomisesta kuin kehosi työntämisestä uusiin joustaviin rajoihin. Kun kissanpennut punoutuvat sisään ja ulos ryhmästä, häiriötekijöitä on paljon. Muissa joogastudioissa joillakin tunneilla koirat tulevat sisään ja on jopa muutamia, jotka näkevät vuohet joogakumppaninasi.

Tämä on mainos:
Tämä uusi joogastudio tekee liikunnasta mielenkiintoisempaa lisäämällä kissanpentuja


Ladataan seuraavaa sisältöä