Suomi
Gamereactor
lifestyle
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Tämä uusi käärmelaji on nimetty Harrison Fordin mukaan

"Käärmeet, miksi sen piti olla käärmeitä?"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Perusta on löydetty uusi käärmelaji, joka on nimetty Harrison Fordin mukaan. Ford, joka näytteli Indiana Jonesin ikonista hahmoa, pelkäsi elokuvassa käärmeitä, joten tietysti tiedemiehet aikovat hyödyntää tätä joka käänteessä.

Uutta lajia kutsutaan nimellä Tachymenoides harrisonfordi. Se on hoikka matelija, jonka pituus on noin 16 tuumaa. Harrison Ford on saanut tuulen tästä löydöstä ja punninnut sitä. Puhuessaan The Hollywood Reporterin kanssa hän sanoi:

"Nämä tiedemiehet nimeävät jatkuvasti otuksia minun mukaani, mutta ne ovat aina niitä, jotka kauhistuttavat lapsia. En ymmärrä. Vapaa-aikani kuluu ristipistojen parissa. Laulan kehtolauluja basilikakasveilleni, jotta ne eivät pelkää yötä."""Kaikella vakavuudella tämä löytö tekee nöyräksi", hän jatkoi. "Se on muistutus siitä, että villistä maailmastamme on vielä niin paljon opittavaa - ja että ihmiset ovat yksi pieni osa mahdottoman laajaa biosfääriä. Tällä planeetalla kaikki kohtalot ovat toisiinsa yhteydessä, ja juuri nyt miljoona lajia horjuu unohduksen reunalla. Meillä on eksistentiaalinen mandaatti korjata rikkinäinen suhteemme luontoon ja suojella paikkoja, jotka ylläpitävät elämää."

On edelleen varsin vaikuttavaa, että jopa niin monta vuotta sen jälkeen, kun Indiana Jones alun perin teki aaltoja lipputuloissa, tutkijat viittaavat edelleen hahmoon, kun he tekevät niin suuren löydön kuin tämä.

Tämä on mainos:
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä