Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämän sähköskootterin on kehittänyt McLaren

Lavoien Series 1 on rakennettu McLaren Applied -divisioonan avulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

McLaren ei ole vain superautojen valmistaja ja Formula 1-tiimi. Autotitaanilla on myös alaosastoja, jotka on omistettu laajemman teknologiamaailman eri osille, ja yksi näistä, McLaren Applied, koskee liikkuvuustilan edistämistä. Tätä varten McLaren Applied on nyt tehnyt yhteistyötä Lavoien kanssa auttaakseen sähköskootteriyritystä kehittämään uusimman "korkean suorituskyvyn" e-skootterin, Series 1.

E-skootteri on suunniteltu McLaren Applied: n asiantuntemuksen avulla turvallisuusanalyysissä ja suunnittelussa, kaikki osana prosessia, jolla sitoudutaan laatuun ja turvallisuuteen. Tämä tarkoittaa, että kun e-skootteri risteilee huippunopeudellaan yli 25 mph, voit luottaa siihen, että se ei anna sinulle periksi.

Mitä tulee joihinkin muihin ominaisuuksiin, joita Series 1 näyttää tarjoavan, siinä on 468 Wh: n (702 Wh skootterin päivitetylle Max -versiolle) Samsung 21700 -akku, joka lupaa potkaista ulos 650 W: n tehon ja 30 Nm: n vääntömomentin. Skootterissa on myös kolme ajotilaa, jotka ovat Eco, Cruise ja Sport, joista jokainen on räätälöity joko nopeuden tai energiansäästön mukaan.

Mitä tulee siihen, kuinka paljon yksi näistä skoottereista myy, tavallinen Series 1 alkaa 1890 punnasta ja Series 1 Max 2190 puntaa, ja jokainen skootteri on neljässä värissä, joista yksi on syvän oranssi, joka muistuttaa McLarenin ikonista papaijaväriä.

Tämä on mainos:
Tämän sähköskootterin on kehittänyt McLaren
Lavoie


Ladataan seuraavaa sisältöä