Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid: Autosport

Tämän vuoksi uusi Grid tehdään vanhoille konsoleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactor haastatteli Berliinissä Grid: Autosportin pääsuunnittelijaa James Nichollsia, ja selvitti mitä uutta sarjan seuraava osa tarjoaa. Kysymyksiä herätti myös valinta julkaista peli uusien konsolien sijasta PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Nichollsin mukaan peli pohjautuu tutulle Ego-teknologialle, joka ei tule seuraamaan sarjaa enää uusille konsoleille. Codemasters työstää siitä jo uutta versiota näitä varten.

Suunnittelija myös korosti Codemastersin julkaisevan pelinsä sitten kun ne ovat valmiita, eivätkä he halua kiirehtiä uudelle sukupolvelle vanhalla teknologialla ja koreammilla tekstuureilla. Nicholls uskoo Autosportin kyllä saavuttavan faninsa, joita ei haluta jättää pihalle värjöttelemään vain sen takia, ettei näillä ole uusimpia konsoleita.

HQ
Grid: Autosport

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Grid: AutosportScore

Grid: Autosport

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersilta on tullut muutaman vuoden sisään toinen toistaan upeampia kaahailupelejä, mutta Grid: Autosport ei kuulu niihin.

0
Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkaissut Best of British -autopaketin Grid: Autosportiin. PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle ilmestynyt paketti sisältää kolme uutta autoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu Britanniassa.

2
Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkistanut tulevan Grid: Autosportin saavutukset ja pokaalit, jotka on jaettu eri osa-alueiden ja pelimuotojen välille. Kaikkien keräämiseen voi mennä hetkinen.

1
Grid: Autosport

Grid: Autosport

ENNAKKO. Kirjoittaja Christian Gaca

Codemastersin uudessa kilpa-ajopelissä poltetaan kenties viimeistä kertaa kumia vanhan konsolisukupolven radoilla.Ladataan seuraavaa sisältöä