Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Pokémon Scarlet/Violet

Tapaa Pokémon Scarlet/Violetin sähköisen kuntosalin johtaja Iono

Ja hänen Pokemon-partnerinsa, EleFrog Bellibolt.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pokémon Scarlet/Violet debytoi noin kuukauden kuluttua Nintendo Switchillä. Julkaisun lähestyessä olemme saaneet pelistä jatkuvasti lisätietoa, ja viimeisimmät uutiset pyörivät uuden kuntosalijohtajan ympärillä, joka voi löytyä Paldean alueelta.

Hänen nimensä on Iono ja hän on erikoistunut sähkötyyppisiin Pokémoneihin. Lehdistötiedotteessa meille kerrotaan, että hän on Paldean Levincian kaupungin kuntosalin johtaja ja hänet tunnetaan nimellä Supercharged Streamer, ​joka on saavuttanut suosiota verkossa mm. Iono Zone -esityksellään.

Ionon kumppani-Pokémon on EleFrog-olento Bellibolt, jonka hän tuo mukaansa taisteluun. Tämä epätavallisen näköinen taskuhirviö voi laajentaa ja supistaa kehoaan luodakseen sähköä, jolloin sähkövaraus vapautuu sen ulkonevien silmämunien kautta. Moinen kuulostaa todella oudolta. Sanotaan myös, että Belliboltilla on täysin uusi Electromorphosis-ominaisuus, jonka avulla se latautuu hyökkäyksen seurauksena, tehden sen seuraavasta sähköliikkeestä entistäkin tehokkaamman.

Katso Iono ja Bellibolt toiminnassa alla olevalta videolta ja varmista, että löydät ne Paldeasta, kun Scarlet/Violet julkaistaan ​​18. marraskuuta.

HQ
HQ
Pokémon Scarlet/Violet

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä