Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tässä kaikki mitä tietää tarvitsee pelistä AEW: Fight Forever

Gamereactor on tehnyt videon, jolla pääsee kärryille Yuke'sin uusimmasta pelistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Lahjakas kehittäjä Yuke's muistetaan useista ansiokkaista WWE-peleistä ja teoksesta WWF No Mercy. Nyt on julkaistu se uusin peli, joka perustuu All Elite Wrestlingin maailmaan. Tämä pelihallipaini on nimeltään AEW: Fight Forever. Jotta pelaava kansa olisi hyvin kärryillä, on Gamereactor tehnyt kätevän All You Need to Know -videon.

Videolla nähdään se pelattavuuden tyyli, jonka AEW: Fight Forever tarjoilee, tappelijoiden valikoima, pelimuodot ja kuinka ne toisistaan eroavat, millä eri alustoilla peli on saatavilla ja niin edelleen. Jos siis on aikeissa etsiä tietoa pelistä AEW: Fight Forever, on tässä video sitä varten.

AEW: Fight Forever on saatavilla PC:llä, Playstation 4:llä, Playstation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Series X:llä (ja S:llä) ja Nintendo Switchillä.

HQ
AEW: Fight Forever

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tältä näyttää AEW Wrestling 2021

Tältä näyttää AEW Wrestling 2021

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

WWE-pelit ovat viime vuosina olleet alati kehnompia, joten virtuaalipainijat ovat siirtyneet etsimään itselleen vaihtoehtoja. Yksi niistä paremmalta vaikuttavista on...Ladataan seuraavaa sisältöä