Suomi
Gamereactor
uutiset
Syndicate

Tässä tulee Starbreezen Syndicate

Uusi Syndicate -peli paljastui viimein

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Electronic Arts ja ruotsalainen pelistudio Starbreeze ovat viimein paljastaneet uuden Syndicate-pelin. The Chronicles of Riddick ja The Darkness -peleistä tunnettu Starbreeze Studios on kehittänyt peliä jo parin vuoden ajan ja sen olisi tarkoitus ilmestyä ensi vuonna.

Uusi Syndicate on ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvattua räiskintää, joka sijoittuu vuoteen 2069, jossa valtaa pitävät muutamat megayhtiöt ja korruptio on osa normia. Räisinnän lisäksi pelattavuus nojaa voimakkaasti hakkerointiin, jonka avulla pelaaja voi ottaa ohjat niin tietokoneista, puolustuslaitteista kuin ihmisistäkin. Maailmassa, jossa kaikki kävelevät piirilevy päässä, on hakkereilla hyvät oltavat. Yksinpelin lisäksi peli tarjoaa yhteistyöpelin neljälle pelaajalle.

Lisää Syndicatesta voit lukea perjantaina ilmestyvästä Gamereactorin syyskuun numerosta sekä myöhemmin täältä verkkosivuiltamme. Mittavassa artikkelissa valotamme vierailua Starbreezelle sekä ensitunnelmia uudesta pelistä.

SyndicateSyndicate
SyndicateSyndicate
SyndicateSyndicate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SyndicateScore

Syndicate

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Starbreeze nostaa Syndicaten nimen taas otsikoihin haudastaan, mutta onko se Kuuden miljoonan dollarin mies vai Frankensteinin hirviö?Ladataan seuraavaa sisältöä