Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tästä syystä niin monet nuoret amerikkalaiset omaksuvat brittiläisen aksentin

Kävi ilmi, että vanhempamme olivat oikeassa ja roskatelevisio todella mätää aivomme.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Missä tahansa asutkin (ellei se tietenkään ole Amerikka), olet todennäköisesti huomannut, että nykypäivän nuoret omaksuvat joitain amerikkalaisuuksia. Usein TikTokissa ja muussa sosiaalisessa mediassa lapset sanovat roskia roskien sijaan, jalkakäytävää jalkakäytävän sijaan ja muuta hölynpölyä, joka saa englanninopettajan korvat vuotamaan.

Ilmeisesti se menee kuitenkin myös toisinpäin. Äskettäin The Guardian puhui 26-vuotiaan Kyra Greenin kanssa, joka totesi, että lentokentällä, kun hänen hermonsa alkoivat näytellä, hän alkoi puhua brittiläisellä aksentilla. Green ei ole ainoa, joka ottaa satunnaisesti cockney-geezerin tai Yorkshiren syntyperäisen murteen, ja ilmeisesti Yhdysvalloissa on tullut melkoinen trendi sanoa satunnaisesti sana tai lause brittiläisellä aksentilla.

Greenin mukaan tämä kiintymys aksenttiin otti vallan tosi-tv-sarjan Love Island suosion vuoksi Yhdysvalloissa. Heillä on siellä oma versionsa, mutta alkuperäistä pidetään edelleen roskien roskaisimpana.

"[Love Island] räjäytti aksentin vittuun", Green sanoi. "Kaikki olivat pakkomielle söpöistä pienistä sanonnoistaan, kuten 'bittien tekemisestä'."

Tämä on mainos:

Ilmeisesti se on myös asia, jota amerikkalaiset tekevät, kun he tuntevat olonsa epämukavaksi. Riippumatta siitä, miten se selitetään, en usko koskaan ymmärtäväni sitä, mutta se on kuitenkin mielenkiintoinen kehitys nykypäivän nuorissa.

Tästä syystä niin monet nuoret amerikkalaiset omaksuvat brittiläisen aksentin


Ladataan seuraavaa sisältöä