Suomi
Gamereactor
lifestyle

Taylor Swift liittyy miljardööriklubiin

Poptähden sanotaan nyt olevan arvokas arviolta 1.1 miljardia dollaria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuntuu todella siltä, että et voi mennä minnekään kuulematta Taylor Swiftin nimeä näinä päivinä, koska poptähti on juuri julkaissut uuden albumin, tappaa sen lipputuloissa Eras kiertue-elokuvallaan ja oletettavasti seurustelee jalkapallotähden kanssa, mistä urheilumaailma ei näytä saavan tarpeekseen. Nyt tämän lisäämiseksi Forbes on paljastanut, että kuuluisa laulaja on hyödyntänyt tätä menestystä ylittääkseen virallisesti kynnyksen liittyä miljardööriklubiin.

Forbes huomauttaa, että Swiftin arvo on nyt arviolta 1.1 miljardia dollaria, mikä on enemmän kuin kesäkuussa 360 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että viimeisen neljän kuukauden aikana hänen arvonsa on lähes kolminkertaistunut. Mitä tulee Swiftin arvon jakautumiseen, sanotaan, että 500 miljoonaa dollaria tulee musiikin rojalteista ja kiertueista, toinen 500 miljoonaa dollaria perustuu hänen musiikkiluettelonsa nousevaan arvoon, 125 miljoonaa dollaria kiinteistöihin, 190 miljoonaa dollaria hänen Eras-kiertueensa ensimmäisestä osasta, 35 miljoonaa dollaria elokuvan parista ensimmäisestä viikosta, jotka ovat lipputulot, ja vielä 10 miljoonaa dollaria hänen yksityiskoneellaan.

Tämä asettaa Swiftin nyt samaan harvinaiseen ilmaan kuin Jay-Z ja Rihanna, kaksi muuta musiikkitaiteilijaa, jotka ovat onnistuneet saavuttamaan miljardöörin aseman.

Taylor Swift liittyy miljardööriklubiin
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä