Suomi
Gamereactor
lifestyle

Taylor Swiftin työtä tutkitaan uudella belgialaisella yliopistokurssilla

Muusikkoa tutkitaan Shakespearen ja muiden tuotteliaiden kirjailijoiden rinnalla kautta historian.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taylor Swift -fani ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä. Muusikko on rikkonut kaikenlaisia ennätyksiä vuosien varrella, mukaan lukien useimmat naisartistin nro 1 albumit, useimmat albumit Billboardin top 10 -listalla 60-luvulta lähtien, kaikkien aikojen tuottoisin kiertue ja paljon muuta. Tämän menestyksen ansiosta ei pitäisi olla kenellekään yllätys, että Swift on nyt tunnustettu belgialaisen yliopistokurssin keskipisteeksi.

Kuten The Guardian huomauttaa, Swiftiä on pidetty inspiraationa Elly McCauslandin Ghent University tarjoaman englanninkielisen kirjallisuuskurssin takana, ja kurssi pyrkii tutkimaan Swiftin sanoituksia ja työskentelemään William Shakespearen, Charlotte Brontën ja muiden kanssa.

Kurssilla pyritään tutkimaan yhtäläisyyksiä Swiftin työn ja vanhojen suurten kirjailijoiden välillä ja osoittamaan, että vaikka vanhemmat tekstit saattavat tuntua saavuttamattomilta, ne voivat olla saatavilla, jos niitä tarkastellaan eri näkökulmasta.

McCausland totesi: "En ole koskaan saanut niin paljon sähköposteja innostuneilta opiskelijoilta, jotka kysyvät, voivatko he osallistua kurssille. Ja oikeastaan myös ei-opiskelijat, ihmiset, jotka eivät ole osa yliopistoa ja jotka haluavat osallistua jollain tavalla."

Tämä on mainos:

Haluatko opiskella Taylor Swiftiä yliopistossa?

Taylor Swiftin työtä tutkitaan uudella belgialaisella yliopistokurssilla


Ladataan seuraavaa sisältöä