Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops III

Team EnVyUs voitti Call of Dutyn maailmanmestaruuden

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikonloppuna Los Angelesissa ratkaistiin Call of Duty World League Championship -turnauksen voittaja. Monet ennakkosuosikit, kuten Optic Gaming ja Faze Clan jäivät kisassa kärkikuusikon ulkopuolella, kun taas Euroopasta kärkikahinoissa oli mukana FAB Games ja Splyce. Jälkimmäinen onnistui jopa nousemaan häviäjän kaaviosta finaaliin asti. Siellä se Splyce kohtasi koko turnauksen vahvasti pelanneen Team EnVyUsin.

Taistelu oli tiukka, mutta lopulta Team EnVyUs vei maailmanmestaruuden luvuin 3-1. Joukkueen edustajan haastattelun voittokkaissa tunnelmissa voi katsoa alta.

HQ
Call of Duty: Black Ops III
Photo: Activision

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ARVIO. Kirjoittaja Paul Davies

Onko Black Ops 3 rutiininomainen jatko-osa, vai tuoko se aidosti jotain uutta Call of Duty -sarjaan? Pistimme Treyarchin uutuuden kovaan testiin.Ladataan seuraavaa sisältöä