Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Spirit on jälleen kerran kansainvälinen mestari

Joukkue lähtee kotiin kohtuullisemmalla rahapalkinnolla, hieman yli 1.4 miljoonalla dollarilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailullisen Dota 2-kalenterin vuosittainen suurin tapahtuma on nyt päättynyt, kun The International 2023 on virallisesti päättynyt. Kun näin on, tiedämme nyt, kuka on nimetty voittajaksi ja kävellyt pois leijonanosan kanssa melko kohtuullisesta 3.15 miljoonan dollarin palkintopotista.

Aiempiin vuosiin verrattuna tämän vuoden tapahtumassa oli paljon hienovaraisempi palkintopotti, sillä se oli 15 miljoonaa dollaria vähemmän kuin The International 2022 tarjosi. Silti, kun otetaan huomioon, että Team Spirit, tämän vuoden voittaja, lähtee kotiin 1,4 miljoonan dollarin palkintorahojen kanssa voitettuaan Gaimin Gladiators eilisessä suuressa finaalissa, joukkue tuntee epäilemättä enemmän kuin kompensoituneensa menestyksestään.

Tämä tulos päättää erittäin vaikuttavan vuoden 2023 Team Spirit:lle, joka voitti myös Riyadh Masters:n Gamers8:ssa kesällä, ja DreamLeague Season 21:lle, mikä tekee vuodesta lähes 7 miljoonaa dollaria käteispalkintorahaa. Tämä tulos on myös nähnyt Team Spirit:n takaisin huipulle voitettuaan viimeksi The International vuonna 2021.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dota 2 on nyt taistelupeli

Dota 2 on nyt taistelupeli

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Kyllästyttyäsi viettämään 60 minuuttia yhdessä pelissä, voit nyt vain murjoa nappuloita saadaksesi nopean voiton.Ladataan seuraavaa sisältöä