LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Dying Light 2 Stay Human

   Techland kommentoi Dying Light 2 Stay Humanin mikromaksuja

   Palaute on kuultu, mutta toimiin tuskin ryhdytään.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Dying Light 2 Stay Human julkaistiin helmikuussa 2022, ja viimeisin päivitys on lisännyt mukaan Dying Light -pisteet. Kyse on pelin sisäisestä valuutasta, joita ostetaan oikealla rahalla. Myynnissä on sitten kosmeettista kivaa ja muuta sen sellaista.

   500 DL-pojoa on ilmaista, mutta monet tavarat pelissä maksavat 550 DL-pojoa. Jotain saadakseen on siis ostettava niitä lisäpisteitä, vaikka ei mieli muuten tekisi. Kikka on vanha ja toimivaksi todettu. Nyt pelaava kansa on rientänyt PC-pelien jakelualusta Steamiin antamaan pelille arviopommitusta vastalauseena moiselle menolle.

   Kehittäjä Techland on kommentoinut asiaa ilmoittamalla, että palaute on kuultu, mutta mitään merkittävää tuskin tehdään.

   "To figure out this issue, we've already started working on a couple of solutions proposed by the community. For example, we're reviewing the mechanics of adding an option to purchase individual items from the existing bundles. This way, if you have any spare DL Points, you could spend them on different bundles. Why not use Michonne's Katana while cosplaying a chicken? Still, that will not happen overnight, as it'll take the devs some time to rework the system."

   Dying Light 2 Stay Human

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä