Suomi
Gamereactor
lifestyle
Ted Lasso

Ted Lasso näyttää kaupallistaneen keksinleivontataitonsa

Voit nyt ostaa Apple TV+ -sarjan tunnetuksi tekemiä murokeksilaatikoita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi kuuluisimmista hetkistä Apple TV+:n Ted Lasso-sarjassa on se, kuinka AFC Richmondin valmentaja näytti tekevän hyvän vaikutuksen joukkueen omistajaan tuomalla hänelle kotiin leivottuja murokeksikeksejä. Jos olet katsellut sarjaa ja miettinyt, onko Ted todella hyvä leipuri, nyt voit selvittää.

Mackenzie Limited on nyt julkistanut virallisen erän Ted Lasso Biscuits with the Boss, ja vaikka nämä keksit näyttävät aidoilta (jopa AFC Richmond -teemaisella pakkauksella) ja ovat epäilemättä erittäin maukkaita, ne ovat melko kalliita joillekin yleensä edullisille murokeksille.

Yhden laatikon sanotaan myyvän vain ujo 30 dollaria, kaksi laatikkoa maksaa lähes 50 dollaria ja kolme laatikkoa lähes 70 dollaria. Jos mietit, mitä kussakin laatikossa on, jokainen sisältää kymmenen murokeksiä, mikä tarkoittaa, että maksat noin 3 dollaria yhdestä keksistä!

Keksien kuvaus ehdottaa myös, miten ne tulisi kuluttaa: "Suosittelemme tarjoamaan näitä keskustelun arvoisia keksejä pomon kanssa kuten Ted teki, huolehtivalla optimismilla ja horjumattomalla positiivisella asenteella." Ted itse lisäsi sitten: "Keksit ovat kuin elämä. Ne eivät ole aina täydellisiä, mutta ne ovat aina sen arvoisia."

Tämä on mainos:

Aiotko ostaa Biscuits with the Boss?

Ted Lasso

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä