Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tekoäly on varastanut taiteilijan töitä useammin kuin Picasso

Greg Rutkowskin nimeä on käytetty kehotteissa yli 400 000 kertaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Greg Rutkowski ei ehkä ole tuttu nimi, mutta olet varmasti nähnyt hänen taidettaan aiemmin, kuten se on ollut peleissä, kuten Dungeons & Dragons ja Magic: The Gathering. Hän on työskennellyt suurille yrityksille, kuten Ubisoftille, Disneylle, Games Workshopille ja muille.

Ja silti, niin tuotteliaalla profiililla, Rutkowski on joutunut monta kertaa niiden kohteeksi, jotka haluavat jäljitellä hänen tyyliään tekoälyn avulla. BBC:n mukaan hänen nimeään on etsitty yli 400 000 kertaa, mikä on enemmän kuin Leonardo da Vincillä ja Picassolla.

"Ensimmäisen kuukauden aikana, kun löysin sen, tajusin, että se vaikuttaa selvästi uraani, enkä pysty tunnistamaan ja löytämään omia teoksiani Internetistä", Rutkowski sanoi. "Tulokset liitetään nimeeni, mutta se ei ole minun kuvani. Minä en luo sitä. Joten se lisää hämmennystä ihmisille, jotka löytävät teokseni.""Työni ja tulevaisuuteni ovat valtavan kysymysmerkin alla", hän jatkoi. Tekoäly on kasvanut eksponentiaalisesti viime aikoina, ja nyt yksinkertaisella kehotuksella voit luoda mitä tahansa taidetta, mikä saa monet taiteilijat huolestumaan siitä, miten he ansaitsevat elantonsa tulevaisuudessa.

Mitä mieltä olet tekoälytaiteesta?

Tämä on mainos:
Tekoäly on varastanut taiteilijan töitä useammin kuin Picasso


Ladataan seuraavaa sisältöä