Suomi
Gamereactor
uutiset
Game of Thrones - A Telltale Games Series

Telltalen Game of Thrones -sarjassa inhottava bugi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Telltalen Game of Thrones jatkaa samoilla linjoilla firman muiden pelien kanssa. Kyseessä on tarinavetoinen seikkailu, jossa liikutaan nyt George R.R. Martinin luomassa fantasiamaailmassa. Luvassa on luonnollisesti kieroilua, selkäänpuukotuksia sekä kiperiä valintoja. Valitettavasti viimeisimpään liittyy ilkeä bugi, jonka seuraksena ensimmäisessä osassa tehdyt valinnat eivät välttämättä siirry toiseen osaan.

Asia nousi esille pelin foorumeilla, jossa käyttäjät raportoivat ongelmasta pelin Xbox Onen versiossa. Telltale selvittää parhaillaan, mistä tämä voi johtua. On kuitenkin selvää, että valintojen nollaaminen jaksojen välillä vesittää koko sarjan idean.

Oletko tutustunut Telltalen versioon Westerosin valtataisteluista? Jos et ole vielä ehtinyt itse testaamaan sarjaa, kannattaa lukaista Mikan kirjoittamat arviot sen ensimmäisestä ja toisesta osasta.

Lue ensimmäisen osan arvio täältä.
"G.R.R. Martinin väkivaltainen fantasiamaailma on ideaalinen ympäristö keskusteluihin pohjaaville, haarautuville juonikuvioille, mutta ainakin näin alussa nämä haarat tuntuivat olevan kovin vähissä."

Lue toisen osan arvio täältä.
"-- täytyy myöntää, että toista jaksoa pelatessa jokaista valintaa tuli harkittua niin tarkkaan kuin aika antoi myöten."

Game of Thrones - A Telltale Games Series

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä