Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Testissä Ray Tracing Minecraftissa MSI:n kanssa

Suurennuslasin alla MSI:n RTX-menoa, ja miten se reagoi Minecraftin kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Minecraft päivittyy pian Ray Tracing -tuella. Toisin sanoen muuten niin kulmikas maailma valaistaan kokonaan uudella tavalla. Kyllä: yksi maailman suosituimmista peleistä tukee pian tätä aiemmin vain rajoitetusti saatavilla ollutta teknologiaa.

Kuinka sitten homma pelaa, kun RTX on kytketty päälle? Millaisia asetuksia kannattaa laittaa päälle, ja miten omaa tietokonetta kannattaa päivittää? Gamereactor on ryhtynyt yhteistyöhön MSI:n kanssa, jolla on menossa iso kampanja Ray Tracingin kanssa Pohjoismaissa. MSI on julkaissut malliston pelitietokoneita, joten kaiken energansa voi käyttää itse pelaamiseen.

Alla olevalla videolla otetaan katsaus näihin tietokoneisiin ja yksittäisiin komponentteihin, jotka tekevät Ray Tracingin mahdolliseksi. Suomessa MSI on ryhtynyt yhteistyöhön Verkkokaupan kanssa, ja lisätietoa voi katsoa täältä, täältä, ja täältä.

HQ
Minecraft

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä