Suomi
Gamereactor
uutiset
The Acolyte

The Acolyten esittäjä vastaa arvostelupommituksiin

"Ottaako kukaan sitä enää vakavasti?"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uuden Star Wars -ohjelman myötä koko fanikunta voi joko hävitä yhdessä tai liittyä yhteen ja ryhtyä kiihkeästi puolustamaan sarjan sisältöä. The Acolytella näyttää olevan äänekäs osa faneista ensin mainitulla puolella, kuten yleisöpisteiden arvostelupommitukset osoittavat.

The Acolyte's käsikirjoittaja-tuottaja, Leslye Headland, puhui arvostelupommituksesta äskettäisessä haastattelussa Colliderille, jossa hän käy asiaa läpi. "Kaikki tietävät, millaista arvostelupommitukset ovat. Todellakin, kun ohjelma ilmestyi ensimmäisen kerran, julkaisijani sanoi: "OK, arvosteluista puheen ollen..." Reagoin näin: "Ottaako kukaan sitä enää vakavasti?""

"Ymmärrän asian tarkoituksen", hän sanoi, "eli tavallinen katsoja näkisi sivuston arviot ja sanoisi: "Voi sentään, onpa alhaiset käyttäjäarvosanat." Mutta luulen, että jos kuulut Star Wars -faneihin, luulen, että tiedät jo, mitä arvostelupommitukset ovat. Mutta jos olet vasta löytänyt Star Wars -genren ja harkitset ohjelman katsomista, se voi vaikuttaa sinuun."

On paljon ihmisiä, jotka eivät vain pidä esityksestä ja heillä on paljon pätevää kritiikkiä, mutta Star Wars -pelin ongelmana on nykyään se myrkyllisyys, johon jotkut fanit suhtautuvat vilpittömästi. Olipa kyse naisen tekemästä asiasta, jedin iän muuttamisesta tai mistä tahansa, on olemassa rajoja, joita oikea fani ei odota sinun koskaan ylittävän.

Mitä mieltä olet The Acolytesta?

The Acolyte

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä