Suomi
Gamereactor
uutiset
The Boys

The Boysin viides kausi tulee olemaan se viimeinen, ainakin näillä näkymin

Puuhamies Eric Kripke on puhunut.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taannoin uutisoitiin siitä, että The Boys -sarjan puuhamies Eric Kripke ei olekaan varma siitä, onko viisi kautta tarpeeksi kertomaan The Boysin tarinan. Nyt on joka tapauksessa selvinnyt se, että Amazon Prime Videon sarja The Boys on päättymässä viiden kauden jälkeen.

Varietyn mukaan Kripke on nyt varma siitä, että niin Butcherin kuin Homelanderin tarina saavuttaa päätöksensä viidennellä kaudella. Sen sijaan sivupolkuja eli spinoffeja on suunnitteilla. Gen V jatkuu ainakin suunnitelmien mukaan.

The Boysin viides kausi on tarkoitus kuvata vuoden 2025 ensimmäisen puoliskon aikana, joten valmista ei saada ihan heti.

"I would say near the beginning of writing Season 3, so years — years and years. And it took a minute for Amazon to agree, it took another minute to get them to clear it in all the channels so that we could finally announce it. I'm thrilled to be able to announce it because it was just like a tiny bit frustrating to always answer, 'I don't know how long it'll go! And maybe it'll go forever! And who can say?' But the truth was, I just wasn't allowed to say yet."

The Boys

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä