Suomi
Gamereactor
ennakot
The Dark Pictures: The Devil in Me
KUUMAA NYT: Gamescom 2022 -sisältö

The Dark Pictures: The Devil in Me

The Dark Picturesin uusimmassa osassa on edessä enemmän valintoja kuin koskaan aiemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Dark Picturesin ensimmäisen kauden neljäs peli The Devil in Me julkaistaan kuluvana vuonna. Aiempien pelien malliin asetutaan poloisen selviytyjäjoukon saappaisiin. Luvassa on liikuttava tarina pelastumiseksi.

Jokainen osa The Dark Picturesin tarinoissa pohjaa johonkin oikeaan tapahtumapaikkaan. Man of Medan sijoittui toisen maailmansodan aikana kadonneeseen laivaan. Little Hope kertoi amerikkalaisista pyhiinvaeltajista noidanmetsästyspuuhissa. House of Ashes oli kauhutarina Irakin sodasta. The Devil in Me pohjautuu H.H. Holmesin tarinaan. Hän oli siis se ensimmäinen sarjamurhaaja Yhdysvaltain historiassa. Holmes oli 1800-luvun puolivälissä elänyt lääkäri, joka hoiti hotellia World's Fair Hotel Chicagon keskustassa. Vieraat menivät sisään, mutta eivät koskaan ulos.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Holmes suunnitteli rakennuksen sisältämään joukon salaisia huoneita, lattian ansaluukkuja puhumattakaan kellarin happoastioista ja lipeäsammioista. Kaikki luotiin tyydyttämään omistajansa tarpeet. Oikeudessa Holmes tunnusti murhanneensa 27 ihmistä ja piilottaneensa ruumiit seiniin. Uhreja uskotaan kuitenkin olevan paljon enemmänkin. Ennen hirttämistään hän rukoili saada tulla haudatuksi betoniin, ettei hänen henkensä voisi jatkaa tappamista. Holmes oikeutti murhansa sanoen, että sisäinen paholainen käski murhata. The Devil In Me on siis itse asiassa lainaus Holmesilta itseltään. Hotelli purettiin, ja paikka sai lempinimen Murder Castle.

Tämä on mainos:

Oikean tarinan ohella Saw-elokuvat ovat toimineet pelin innoittajana. Rainoissahan uhrit joutuvat selvittämään kaikenlaisia mekaanisia vempaimia, tai kuolemaan luovilla tavoilla. Tähän on The Devil In Me myös panostanut. Innoitusta on haettu niin ikään sellaisista kuin The Shining, Halloween ja Friday the 13th. Tulevaisuudessa pelaava kansa löytää varmasti muitakin viittauksia elokuviin.

The Devil In Me eroaa muista Supermassiven peleistä. Kyseessä on ensinnäkin The Dark Pictures -sarjan mittavin peli, sillä kestoa on yli seitsemän tuntia. Tarinassa ohjataan vuoron perään viittä televisiotyöryhmän jäsentä, jotka ovat saamaisillaan potkut. He ovat tekemässä sarjaa amerikkalaisista sarjamurhaajista. Koska työpaikka on pelissä, ryhmä hyväksyy kutsun liikemies Granhem Du'Metilta. Hän omistaa saarella olevan hotellin, joka on uskollisesti tehty jäljennös Holmesin Murder Castlesta. Työryhmä matkaa paikan päälle jaksoa tekemään, ja luvassa on tappava kokemus.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Jokaisen huoneen yksityiskohtaisuus on vaikuttavaa. Sitä paitsi seinät liikkuvat jatkuvasti ja tie selän takana sulkeutuu, joten on mahdotonta säilyttää suuntavaistoaan. The Devil In Me -pelissä voi juosta, mikä nopeuttaa ympäristön tutkimista.

Tämä on mainos:

Ympäristön kanssa voi olla tekemisissä monin eri tavoin verrattuna aiempiin sarjan peleihin. Esineitä liikuttamalla avautuu uusia reittejä, tikkaita pitkin kiivetään, korkealla kuljetaan ja niin edelleen. Paikkojen tutkiminen on tehty monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Jokaisella oman joukon jäsenellä on pieni pussukka tavaran säilyttämistä varten, kuten kortti laatikoiden tiirikointiin tai mikrofoni seinien äänien kuuntelemiseen. Jokainen valinta ja esine tekevät pulmista haastavampia.

The Devil In Me vaikuttaa hyvältä edistysaskeleelta, ja selvästi tekijät ovat ottaneet palautteesta vaarin. The Devil in Me julkaistaan PC:lle ja konsoleille 18. marraskuuta.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä