Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Day Before

The Day Beforen venäläinen kehittäjä pyrkii todistamaan pelin olevan olemassa

Fntastic on erikoisen haasteen edessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Venäläinen pelinkehittäjä Fntastic puuhaa tällä hetkellä kovasti The Day Before -peliään, ja julkaisun pitäisi tapahtua marraskuussa 2023. Viime aikoina firman eteen on tullut erikoinen haaste. Osa pelaavasta kansasta ei nimittäin usko, että koko peliä on olemassakaan.

Nyt maailmalle on laskettu 30 sekunnin mittainen pätkä, jonka sanotaan olevan ihan sitä oikeaa pelattavuutta. Mutta epäilijöitä ei ole vieläkään vakuutettu. Kyseessä näyttää olevan jakso, joka aiemmin näytettiin trailerissa.

The Day Before piti julkaista jo maaliskuussa ennen lykkäystään. Näin ollen voisi ainakin luulla, että oikeaa pelattavuutta olisi näytettäväksi - jos nyt ei tunteja niin - ainakin varsin runsaasti epäilijöiden vakuuttamiseksi. Toisaalta kaikki on Venäjällä mahdollista.

Jäämme odottelemaan tilanteen ratkaisua.

HQ
The Day Before

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä