Suomi
Gamereactor
arviot
The Dishwasher: Dead Samurai

The Dishwasher Dead Samurai

The Dishwasher: Dead Samurai on muutenkin kuin nimensä puolesta mielenkiintoinen tapaus. Pelisuunnittelupalkinnon ja sitä kautta julkaisusopimuksen voittanut peli on yhden miehen työvoitto, joka on toteutettu Microsoftin aloitteleville pelintekijöille suunnatulla XNA -alustalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Dishwasher Dead Samurain johtoajatus on kostonhaluisen tiskaajan hurmehenkinen matka läpi loputtomien vihollisaaltojen. Tyylisuunnaksi on valittu vesivärimäinen, pääosin mustavalkoinen meininki. Väriä kentälle saadaan vastustajien sisuskaluista. Kyseessä onkin täysi-ikäisille tarkoitettu ja varsin brutaali taistelupeli. Yksin pelattava juoni aukeaa kenttien välissä sarjakuvissa.

Sinänsä simppeli ulkoasu kätkee sisuksiinsa varsin monipuolisen taistelupelin. Nappuloita satunnaisesti hakkaava saa palkkiokseen korkeintaan känsän, ja todellinen porkkana piilee liikesarjoissa ja niiden ketjuttamisessa. Tässä kohtaa ulkoasu törmäilee pelimekaniikan kanssa, sillä vahvasti tyylitellystä näkymästä on välillä vaikea nähdä mitä siinä ruudussa nyt oikein tapahtuukaan.

Pääpiirteittäin homma toimii kuitenkin mukavasti, ja kaverin kanssa pääsee hakkaamaan melkoista läjää erilaisia haastekenttiä vaihtelevin teemoin ja aseistuksin.

The Dishwasher: Dead SamuraiThe Dishwasher: Dead SamuraiThe Dishwasher: Dead SamuraiThe Dishwasher: Dead Samurai
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Ulkoasu varauksin, yllättävän syvällinen
-
Hieman sekava, osin itseään toistava
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
The Dishwasher Dead SamuraiScore

The Dishwasher Dead Samurai

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

The Dishwasher: Dead Samurai on sinänsä pätevä mätkintäpeli, joka kuitenkin kärsii tyylivalinnan tuomasta sekavuudesta.



Ladataan seuraavaa sisältöä