Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls: Legends

The Elder Scrolls: Legendsin betatestaus on isketty käyntiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elder Scrolls -pelien maailmaan sijoittuva korttipeli The Elder Scrolls: Legendsin suljettu beta on käynnistynyt. Kyseessä on siis F2P-mallia noudattava korttien läiskyttely, jossa nähdään sarjasta tuttuja hahmoja, hirviöitä ja jumalolentoja. Ehkäpä erilaisista korteista ei tule ainakaan aivan heti puutetta, sillä kehittäjillä on käytettävissään runsaasti taustamateriaalia, josta he voivat ammentaa ideoita.

Legendsin kerrotaan sopivan kaikenlaisille pelaajille, olipa näillä sitten vähän tai paljon aikaa siihen syventymiseen. Luvassa on erilaisia pelitiloja ja vaihtuvia haasteita. Kuvaus tuo mieleen hieman Hearthstonen. Saa nähdä onnistuuko Legends kaivertamaan itselleen oman nurkkauksen Hearthstonen rinnalla, vai joutuuko se nöyrtymään tämän jättiläisen edessä.

Pelin julkaisulle ei kerrottu vielä ajankohtaa, mutta asiasta kiinnostuneet voivat käydä ilmoittautumassa suljettuun betaan pelin kotisivujen kautta. Alta näet peliä esittelevän trailerin, jonka avulla mekaniikoista saa ainakin jonkinlaisen käsityksen.

HQ
The Elder Scrolls: LegendsThe Elder Scrolls: LegendsThe Elder Scrolls: Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä