LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

   The Elder Scrolls Online on free-to-play nyt huhtikuussa

   Älä ohita mahdollisuutta kokeilla Bethesdan ja ZeniMax Online Studiosin massiivista roolipeliä.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Bethesda ja ZeniMax Online Studios ovat tehneet The Elder Scrolls Onlinen free-to-play-muotoon aina 16. huhtikuuta saakka. Massiivinen roolipeli on saatavilla kaikille PC:llä, Macilla, Playstation 4:llä, Playstation 5:llä, Xbox Onella ja Xbox Seriesilla. Tutkittavana on koko peruspeli ilman tarvetta ostaa kuukausimaksua tai käyttää rahaa jollakin muulla tavalla.

   Näin ollen Tamrielin eri alueet ovat kokeiltavissa erilaisine aktiviteetteineen, erilaisine haarniskoineen ja voimakkaine aseineen. Lisäksi voi luoda sen oman hahmonsa, jolle voi kehittää satoja erilaisia erityisiä kykyjä. Suorittaa voi tuhansittain tehtäviä, joista jokainen syventää ymmärrystä viihdyttävän fantasiamaailman tarinasta kertoen samalla omia kertomuksiaan.

   Maksettuun lisäsisältöön ei pääse käsiksi, mutta tarjolla on alennus aina 19. huhtikuuta saakka, jolla saa niin The Elder Scrolls Onlinen peruspelin kuin laajennuksen High Isle alennettuun hintaan. Näin voi jatkaa seikkailua aina uuden laajennuksen Necromin kesäkuiseen julkaisuun saakka.

   Mitä kaikkea onkaan tarjolla free-to-play-vaiheessa, on siitä katsottavissa video alta. On selvää, ettei kannata ohittaa mahdollisuutta palata takaisin The Elder Scrolls Onlinen maailmaan.

   HQ
   The Elder Scrolls Online

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   The Elder Scrolls OnlineScore

   The Elder Scrolls Online

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Kavereiden kanssa seikkailu on hauskaa niin kuin muissakin MMO-peleissä. TESO ei kuitenkaan hengi deluxe-tunnelmaa, jota kuukausimaksullisuus antaisi odottaa.   Ladataan seuraavaa sisältöä