Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online tähdittää tämän viikon ilmaisia ​​Epic Games Store -pelejä

Mukana on myös Murder by Numbers.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet kaivannut mahdollisuutta hypätä Bethesdan valtavan MMORPG-pelin, eli The Elder Scrolls Onlinen pariin, tämä viikko saattaa olla täydellinen aika aloittaa. Kyseinen nimike on tämän viikon ilmaisten Epic Games Store -julkaisujen suurimpia pelejä.

Mitä tulee TESO:n osiin, jotka kuuluvat tähän pakettiin, Bethesda toteaa seuraavasti:

"Tämä ESO-versio sisältää viisi pelin ainutlaatuista luokkaa (Warden, Sorcerer, Nightblade, Templar ja Dragonknight). Kun noudat The Elder Scrolls Online -pelin ilmaiseksi EGS:stä, niin saat bonuspalkkiona Sigil of the Alliance War Back Bling -nimisen pelinsisäisen Fortnite-esineen."

Tämän lisäksi Epic Games Storen käyttäjät voivat myös napata pulmapelin Murder by Numbers, joten tarjolla on aivan erilaiset pelit laajentamaan PC-pelikirjastoasi tänä viikonloppuna.

Molemmat pelit ovat tarjolla torstaihin, eli 27. heinäkuuta asti, jolloin seuraava erä ilmaisia ​​pelejä tulee tarjolle.

The Elder Scrolls Online

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kavereiden kanssa seikkailu on hauskaa niin kuin muissakin MMO-peleissä. TESO ei kuitenkaan hengi deluxe-tunnelmaa, jota kuukausimaksullisuus antaisi odottaa.Ladataan seuraavaa sisältöä