Suomi
Gamereactor
uutiset
The Escapists 2

The Escapists 2 julkistettu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäinen The Escapists on varsin pätevä peli, mutta silläkin on ongelmansa. Mouldy Toof Studios lupaa korjata tämän ja enemmän tulevassa jatko-osassa.

Vankilasuunnittelutyökalujen puute oli iso osa alkuperäisen pelin ongelmia, sillä peli kävi nopeasti tylsäksi ja itseään toistavaksi. Jatko-osassa onkin täten monipuolisemmat työkalut, esineiden väsäyssysteemi, taistelut, pakenemistavat ja moninpeli. Tällä kertaa vankilasta ei ole pakko paeta yksin. Peli antaa mahdollisuuden sekä yhteistyössä että vastakkain pelattavaan vapaussimulointiin netissä tai samalta sohvalta.

Pakomatkamme alkaa siis PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella joskus ensi vuodne aikana. Aiotko sinäkin paeta vai kaipaisitko vielä jotain lisää?

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Escapists 2 tulossa Switchille

The Escapists 2 tulossa Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Team17 ja Mouldy Toof Studios ovat ilmoittaneet The Escapists 2:n olevan tulossa Nintendo Switchille 11. tammikuuta. Mukana on toki paikallinen kahden pelaajan moninpeli...

0
GR Livessä The Escapists 2

GR Livessä The Escapists 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä koetetaan tänään paeta, sillä työn alla on haastava The Escapists 2. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä