Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Escapists 2

The Escapists 2 tulossa Switchille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team17 ja Mouldy Toof Studios ovat ilmoittaneet The Escapists 2:n olevan tulossa Nintendo Switchille 11. tammikuuta. Mukana on toki paikallinen kahden pelaajan moninpeli joko yhteistyössä tai kaveria vastaan. Peli saapuu Nintendon eShopiin ladattavaksi rapia 20 euron hintaan. Ennakkotilaus alkaa 4. tammikuuta.

The Escapists 2 on tällä hetkellä saatavilla Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle. Katso kuvan alta englanniksi Switch-versioon tulevat herkut.

The Escapists 2

The Escapists 2 features:


  • 10 unique themed prisons to escape from

  • Two player split-screen play, and up to four player co-op and versus online multiplayer.

  • Drop-in, drop-out online multiplayer experience.

  • Carefully plan and execute an intricate escape from your initial incarceration with your fellow inmates either online or locally, or simply hop into an existing game that's in progress to help pull off the final touches of the escape!

  • Create your con with over 300 customisations to create your perfect prisoner

  • A dedicated tutorial for new players to learn the basics of prison life

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Escapists 2 tulossa Switchille

The Escapists 2 tulossa Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Team17 ja Mouldy Toof Studios ovat ilmoittaneet The Escapists 2:n olevan tulossa Nintendo Switchille 11. tammikuuta. Mukana on toki paikallinen kahden pelaajan moninpeli...

0
GR Livessä The Escapists 2

GR Livessä The Escapists 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä koetetaan tänään paeta, sillä työn alla on haastava The Escapists 2. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä