Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Evil Within 2

The Evil Within 2 myi 211 000 kappaletta ensimmäisellä viikollaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Evil Withinin keinoin kauhuveteraani Shinji Mikami palasi juurilleen, ja jatko-osaa osattiin odottaa. Tänä syksynä sellainen saatiin, ja nyt on saatu kuulla myyntilukuja.

VGChartzin mukaan 211 418 kappaletta kävi länsimaissa kaupaksi ensimmäisellä viikolla fyysisenä. Alkuperäistä myytiin aikoinaan peräti 800 000 kappaletta ensimmäisellä viikolla.

Todellinen jatko-osan myyntiluku on suurempi kuin nyt mainittu 211 418, jos mukana luvussa olisivat myös digitaaliset ostot.

Alustakohtaiset myynnit olivat Playstation 4 156 361 kappaletta (74%), Xbox One 47 436 kappaletta (22%) ja Windows PC 7 621 kappaletta (4%).

The Evil Within 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Kaksi tuntia The Evil Within 2 -peliä

Kaksi tuntia The Evil Within 2 -peliä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Evil Within 2 julkaistiin viime viikon perjantaina. Gamereactor päätti tietenkin testata menon, ja kaksituntisen toiminnan voi katsella alta. Pelin arvion puolestaan...Ladataan seuraavaa sisältöä