Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
The Gentlemen

The Gentlemen (Netflix), 1. kausi onnistuu

Guy Ritchien odotettu Netflix-draama on hyvä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Guy Ritchie on jo aiemmin tehnyt elokuvan The Gentlemen, mutta siitä en juurikaan pitänyt. Netflixin uusi draamasarja sijoittuu elokuvan kanssa samaan maailmaan, ja on kokonaan toista luokkaa kuin elokuva. Henkilöhahmot tuntuvat luonnollisemmilta, jokainen on oma persoonansa ja he saavat enemmän ruutuaikaa.

Tarinan keskiössä on Theo Jamesin Eddie Halstead, joka on varakkaan englantilaismiehen poika. Poika palaa kotiin armeijasta huomatakseen, että edesmenneen isän omaisuus on huonossa jamassa. Kaiken lisäksi kokonaisuutta pitää kasassa maan suurin kannabistila. Poika siis perii huumeimperiumin, ja joutuu selvittelemään välejään Lontoon isoimpien rikollispomojen kanssa. Lisäksi oma kokaiiniriippuvuus aiheuttaa sekin ongelmia. Luvassa on paljon odottamattomia käänteitä ja älykkäästi rakennettuja rikoksia.

Netflixin sarjan pohjalla on se aiemmin tehty elokuva, mutta uusilla näyttelijöillä. Keskiössä on Eddie Halstead, ja Theo James tekee uransa parhaan suorituksen. Eddie on se tasapainottava tekijä, kun muut ympärillä tekevät jotain hullua. Ritchie osoittaa hyvää makua ja älykkyyttä.

Tämä on mainos:

The Gentlemen on tummasävyinen, tyylikäs, väkivaltainen, nopea, hauska ja erittäin hyvä. Guy Ritchie on lopultakin palannut tekemään laatua.

The GentlemenThe Gentlemen
The GentlemenThe GentlemenThe Gentlemen
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä