Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Gentlemen

The Gentlemen on ajanut uuden muotitrendin

Guy Ritchie -sarja on johtanut tyylikkäiden eksentristen vaatteiden ja tyylin nousuun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olet ehkä katsonut The Gentlemen Netflixistä äskettäin ja ollut taipuvainen muuttamaan vaatekaappiasi hieman valitsemalla vielä muutaman "ylemmän luokan" vaatteen. Jos sinulla olisi ollut tämä halu, et olisi ainoa henkilö.

The Guardian kertoo, että Guy Ritchien sarja on lisännyt kiinnostusta tyylikkäisiin eksentrisiin vaatteisiin. "Theo James -estetiikka" ja litteät korkit ja tweed-tuotteet ovat kaikki nähneet valtavan kiinnostuksen Pinterestin ja Asoksen kaltaisilla sivustoilla viime aikoina, ja jotkut jopa tarjoavat oppaita siitä, miten saavuttaa esityksen esittämä ulkonäkö.

Jopa jotkut paljon enemmän premium-tuotemerkit tuntevat myös ohjelman vaikutuksen, ja Cordings of Piccadilly, Wincanton, Follifoot, Clare Haggas ja monet muut näkevät positiivisen vaikutuksen ja lisääntyneet verkkosivustovierailut siitä lähtien, kun sarja debytoi Netflixissä.

Puhuessaan esityksen pukujen inspiraatiosta pukusuunnittelija Loulou Bontemps lisäsi: "Jokainen, joka asuu maaseudulla tai tuntee jonkun, jolla on kiinteistö tai menee johonkin heidän pubeistaan, on tavannut jonkun tällaisen, kun taas amerikkalaiset pitävät sitä naurettavana. Se on asia, johon Guy suhtautuu erittäin intohimoisesti: jokaisen tarinan, vaikka se on korostettu ja tyylitelty, on oltava uskottava. Oli jännittävää, että ihmiset näkivät hienon version oletuksesta siitä, miten maailmassa elävät ihmiset pukeutuvat."

Tämä on mainos:

Oletko poiminut tyylikkäitä brittiläisiä muotituotteita siitä lähtien, kun katsoit The Gentlemen ?

The Gentlemen

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä