Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Outer Worlds

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition joutui arviopommituksen kohteeksi

Päivitys ei ehkä ollutkaan sellainen kuin odotettiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Obsidian Entertainment on julkaissut The Outer Worlds: Spacer's Choice Editionin Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) PC:tä unohtamatta. Nyt näyttää siltä, että Steamissa käyttäjät eivät pidä päivitystä hintansa arvoisena.

Steamin sivun mukaan ongelma on pelin suorituskyvyssä. Parannuksia toki on, mutta PC:llä päivitys aiheuttaa ongelmia vähän kovemmillakin PC-vehkeillä.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ei siis ole ilmainen päivitys alkuperäiseen peliin. Toisin sanoen kansa on harmissaan maksettuaan hyvää rahaa pelistä, joka ei sitten suoriudukaan toivotusti.

The Outer Worlds

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Fallout avaruudessa, ja vähän Mass Effectkin. Pelimekaanisesti ei suinkaan vanhahtava, vaan perinteinen. Juuri tällaista olen kaivannut.Ladataan seuraavaa sisältöä