Suomi
Gamereactor
uutiset
Palworld

The Pokémon Company käynnistää tutkinnan Palworldin innoituksen lähteestä

Onko rikottu tekijänoikeutta?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

19. tammikuuta 2024 maailma muuttui, kun Pocket Pairin Palworld eli "aseellinen Pokémon" julkaistiin. Miljoonat ovat rientäneet linjoille kokeilemaan Early Access -peliä, ja rahaa tulee tietysti ovista ja ikkunoista niin ettei... taivu. Toisaalta yhtymäkohdat juuri Pokémonin kanssa ovat niin ilmeiset, että ymmärrettävistä syistä The Pokémon Company on käynnistänyt tutkinnan siitä, onko Palworld rikkonut tekijänoikeuslakia.

Toistaiseksi Palworld toki porskuttaa kuin huomista ei olisi korjaillen bugeja, parannellen tekoälyä, paneutuen Steamin ja Xboxin ristiin pelaamiseen ja niin edelleen.

"We have received many inquiries regarding another company's game released in January 2024. We have not granted any permission for the use of Pokémon intellectual property or assets in that game. We intend to investigate and take appropriate measures to address any acts that infringe on intellectual property rights related to the Pokémon. We will continue to cherish and nurture each and every Pokémon and its world, and work to bring the world together through Pokémon in the future."

Palworld
Palworld

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä