Suomi
Gamereactor
lifestyle

The Rock luopuu Yhdysvaltain presidentiksi tulemisesta

Luulen, että hän ei olekaan kaikkein sähköistävin mies koko politiikassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nähtyään tosi-tv-tähti Donald Trumpin johtaneen Yhdysvaltoja neljä vuotta, näyttää siltä, että melkein kuka tahansa voi tehdä sen. Kanye yritti, ja jopa Dwayne The Rock Johnson osoitti kiinnostusta.

Mutta puhuessaan Joe Rogan Experiencestä näyttää siltä, että entinen WWE-tähti ei ole kiinnostunut olemaan vapaan maailman johtaja. Hän paljasti, että viime vuonna yksi Yhdysvaltain johtavista puolueista pyysi häntä pyrkimään presidentiksi.

"Joten yksi puolueista tuli käymään luonani viime vuoden lopulla ja pyysi minua pyrkimään presidentiksi. Ensinnäkin uskomattoman vitun surrealistinen, koska olin kaveri, joka paini kirpputoreilla vuosia sitten etsien ilmaisia maissikoiria ja hot dogeja ja paskaa. Myyn pääkuviani 5 taalalla yrittäessäni ansaita rahaa ja yhtäkkiä käyn sen keskustelun.

Näytti siltä, että tämä johti hieman oivallukseen The Rockille, joka menetti paljon uskoa maansa poliittiseen johtajuuteen. "Se oli niin uskomattoman surrealistista, mutta myös niin uskomatonta, että heillä oli kaikki tämä data, jonka he olivat sanoneet, että jos näin tapahtuu, tässä on tulos. Se oli todella vitun syvä. Ja sitten aloin ajatella, jälleen surrealistinen, koska se ei ole koskaan ollut tavoitteeni, eikö? Arvostan sitä ja olen vitun otettu, mutta se sai minut ajattelemaan, että tämä on joko uskomaton asia ja minulla on melko kunnolliset johtamistaidot, tai asiat ovat niin kusessa.

Tämä on mainos:

Ei siis näytä siltä, että hän liittyisi vuoden 2024 kilpailuun. Monet ihmiset olivat valinneet The Rockin karismaattiseksi potentiaaliseksi juoksijaksi presidenttikilpailussa, mutta näyttää siltä, että hän pysyisi paljon mieluummin elokuvien tekemisessä kuin politikointi.

The Rock luopuu Yhdysvaltain presidentiksi tulemisesta


Ladataan seuraavaa sisältöä