LIVE
HQ
logo hd live | Dicefolk
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   The Texas Chain Saw Massacre

   The Texas Chain Saw Massacre ei onnistu millään tavalla

   Little Big Planet 3:n ja Sonic Allstars Racingin kehittäjät ovat tehneet jotain ihan muuta. Ja pieleen meni.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   The Texas Chain Saw Massacre

   The Texas Chain Saw Massacre -pelissä olisi ollut ainesta. Siinä olisi voinut olla Resident Evil 7: Biohazardin tunnelma, The Evil Withinin ja Outlastin väkivalta unohtamatta vaikutteita Amnesiasta ja Resident Evil 4:stä. Kauhuinen yksinpeliseikkailu Leatherfacella. Sen sijaan tuloksena on buginen kesken jätetty moninpeli, joka ei tuo mitään uutta jo valmiiksi vahvasti kilpailtuun lajityyppiin.

   The Texas Chain Saw Massacre kopioi ilman häpeää Dead by Daylightin kaikkineen. Kyseessä on asymmetrinen moninpeli, jossa neljä selviytyjää koettaa paeta kolmelta murhaajalta kolmessa erilaisessa kentässä. Kaikki paikat ovat innoittuneet Tobe Hooperin 1970-luvun kauhuelokuvasta. Selviytyjien täytyy piiloutua, hiiviskellä ja juosta. Tappajien täytyy sitten etsiä, jäljittää, metsästää ja tappaa. Peli toimii täsmälleen samalla tavalla kuin Dead by Daylight, joskin erona on kolme murhaajaa. Kaikki ominaisuudet on haettu muualta, joten omaa persoonallisuutta ei ole. Kopio voi joskus toimia paremmin kuin se alkuperäinen, mutta ei tällä kertaa.

   Jo pelin aloitus on hämmentävä ja huonosti tehty. Kehittäjät ovat laittaneet päällekkäin erilaisia järjestelmiä, ja opastusosio on niin huonosti tehty, etten ensimmäisen 90 minuutin aikana ymmärtänyt edes perustoimintoja. Moinen tietenkin johtaa runsaisiin kuolemiin ilman ymmärrystä siitä, mitä pitäisi tehdä toisin.

   Tämä on mainos:

   Kykypuu kokemuspisteille ja erilaisille päivityksille on hämmentävän pahasti epätasapainossa. Jouduin kohtaamaan tappiin saakka päivitettyjä vastustajia, jolloin mahdollisuudet menestyä olivat puhdas nolla. Arvostan yritystä tehdä peliin enemmän hahmonkehitystä kuin mitä Dead by Daylight tarjoaa, mutta se pitää tehdä hyvällä tasapainotuksella, sillä onhan kyseessä verkossa pelattava moninpeli.

   The Texas Chain Saw Massacre on erittäin kömpelö peli. Tämä yhdistetään usein kauhupelien lajityyppiin, mutta tällä kertaa kysymys on enemmänkin kehittäjien huolimattomuudesta. Osuma-alueet eli "hitboxit" ovat huonosti aseteltuja puhumattakaan kelvottomista liikeanimaatioista. Väkivaltaiset tapot eivät ole näyttäviä, vaan ainoastaan rumia ja turhauttavia.

   Mukana on vielä iso joukko erilaisia bugeja. Peli jäätyy, kaatuu, eikä seuranhaku tunnu toimivan kunnolla. Peleihin pääseminen on hyvin hankalaa. Tunnettuun elokuvaan perustuvaa maineikasta peliä ei olisi pitänyt julkaista tässä tilassa. Peli lisäksi näyttää maisemiltaan liian kirkkaalta, ja seurauksena henkilöhahmot ovat kuin huonosti animoituja mannekiineja juoksemassa sinne ja tänne karmeissa varjoissa. Kolme mukana olevaa kenttää ovat turhan erilaisia graafisesti. Pelin ulkoasusta ei siis ole juurikaan positiivista sanottavaa.

   Evil Dead: The Gamen lailla The Texas Chain Saw Massacre on yksi iso hukattu tilaisuus. Se on vääränlainen peli, ja maineikasta lisenssiä on käytetty väärällä tavalla. Pelattavia kenttiä on vain kolme, pelimuotoja tasan yksi, seuranhaku ei toimi, bugeja riittää, liikeanimaatiot ovat kauheita ja pelimekaniikat jäykkiä. Ei tätä voi suositella.

   Tämä on mainos:
   The Texas Chain Saw MassacreThe Texas Chain Saw Massacre
   04 Gamereactor Suomi
   4 / 10
   +
   Leatherface on hiuksia nostattava, paljon verta, ajoittain hyviä maisemia
   -
   Sotkuiset ja haastavat pelimekaniikat, ei mitään omaa ideaa, yksitoikkoinen, buginen
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä