Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 4

The Witcher: Sirius sisältää niin kaverin kanssa pelaamisen kuin hahmoluokatkin

Muutoksia CD Projekt Redin perinteiseen kaavaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher: Project Sirius on peli, jonka kimpussa on The Molasses Flood. Luvassa on epälineaarinen tarina, kaverin kanssa pelattava co-op ja hahmoluokat.

Näin selviää työpaikkailmoituksesta, jossa etsitään kerronnallista ohjaajaa The Molasses Floodilla. Se toinen avoin paikka on vanhempi moninpelisuunnittelija, jonka mukaan luvassa on useita pelimuotoja, hahmonkehitystä ja sosiaalisia järjestelmiä. Hahmoluokkien erot näkyisivät sitten eri noiturikoulukuntien eroina.

The Witcher: Sirius tekee siis näin irtioton verrattuna siihen odotettuun CD Projekt Redin kaavaan. Geraltiakaan ei ole mukana, joten uuden kokeileminen oli odotettavissa.

The Witcher: Sirius on se yksi tulossa oleva peli, ja ne kaksi muuta ovat sitten seuraavana julkaisuvuorossa oleva Polaris ja ensimmäisen The Witcher -pelin uusintaversio.

The Witcher 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä