Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Thief

Thief tekee paluun ensi vuonna

Eidoksen odotettu hiippailupeli on uuden sukupolven julkaisu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Odotettu seuraava osa legendaariseen Thief-sarjaan on tulossa ensi vuonna PC:lle, Playstation 4:lle ja muille uuden sukupolven alustoille, Game Informer paljastaa.

Hiippailuklassikko palaa sankarinsa Garrettin johdolla goottityyliseen kaupunkiin nimeltä City. Garrett on rosvoretkellä, mutta ruton runtelemasta ja tyranni Baronin johtamasta kaupungista valkenee pelin aikana sisäisiä jännitteitä.

Kenttiin on luvassa useita etenemisreittejä, ja pelaajan on edettävä varovaisesti pitääkseen Garrettin hengissä.

Käytännössä kyseessä on sarjan neljäs osa, mutta uutuus on nimetty yksinkertaisesti Thiefiksi. Ensimmäiset kuvat ovat jo vuotaneet verkkoon ja löytyvät tästä.

Thief
Edellisestä Thiefistä on ehtinyt kulua miltei kymmenen vuotta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ThiefScore

Thief

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Eidos Montreal käynnistää mestarivaras Garretin seikkailut alusta ja päästää pihistelijän rötöstelemään synkkääkin synkemmässä steampunk-kaupungissa.

3
Uusi Thief puoleen hintaan Steamistä

Uusi Thief puoleen hintaan Steamistä

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Klassikkohiippailu Thiefin paluu ei onnistunut helmikuussa niin juhlallisesti kuin odotettiin, mutta jos osto on yhä mielessä, nyt siihen on hyvä tilaisuus.Ladataan seuraavaa sisältöä