Suomi
Gamereactor
laitearviot

Thrustmaster Eswap Pro Controller

Thrustmasterin huomattavan kallis ohjain on saapunut. Se ei tehnyt vaikutusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Idea itsessään on ihan hyvä. Monet pelaajat suosivat analogitattien asettelua Microsoftin Xboxin malliin. Näin ollen lisälaitteita valmistava Thrustmaster on tehnyt ohjaimen, jossa analogitattien, ristiohjaimen ja nappien paikkoja voi muuttaa vapaasti haluamallaan tavalla. Ihan täysin vapaasti ei kikkailemaan pääse, mutta melko vapaasti ohjainta voi silti tuunailla mieleisekseen.

HQ

Isokätiset pelaajat kokevat ongelmaksi pienikokoiset ohjaimet. Moinen ei ole ongelma Thrustmaster Eswap Pro Controllerissa. Ohjain on kookas jo siksikin, että se mahdollistaa erilaiset tuunailut. Ennen pidemmälle jatkamista on mainittava ohjaimen hinta. Sitä on nimittäin rapia 190 euroa, joka on liikaa ottaen huomioon, mitä lähimmillä kilpailijoilla on tarjota niin sanottujen Elite-ohjaimien saralla.

Thrustmaster Eswap Pro Controller

Thrustmaster Eswap Pro Controller ei ole tarpeeksi vankkaa ja laadukasta tekoa oikeuttaakseen korkean hintalappunsa. Kiiltävä muovipinta yhdessä halvan näköisten analogitattien kanssa luovat yhdessä vaikutelman halvasta ja alehintaisesta ohjaimesta. On silti sanottava, että ohjain kyllä tuntuu käytössä vankalta ja jokseenkin miellyttävältä. Ohjain on hyvin tehty, mutta ulkoisesti ruma. Hyvin ruma.

Tattien ja nappien paikkojen vaihtamisen ohella Thrustmasterilla on tarjolla omia tuunailuun tarkoitettuja settejä, eli "kittejä". Nämä tietysti maksavat ylimääräistä, ja niillä voi vaihtaa ohjaimen osia esimerkiksi värikkäämpiin. Langattomana pelatessa akku tyhjenee hyvin nopeasti. Toisin sanoen kyseessä ei oikeasti ole langaton ohjain. Toisaalta ammattilaispelaajat hoitavat työnsä poikkeuksetta langallisilla ohjaimilla, mutta silti aito vaihtoehto langattomaan pelaamiseen olisi ollut paikallaan.

Tämä on mainos:

Massansa osalta ohjain on täydellinen, ja nappien korkeus ja vastus ovat nekin viimeisen päälle kohdillaan. Sama pätee myös analogitattien tuntumaan. Liipaisimet ovat jostain syystä melkein minikokoiset, mikä vaikeuttaa ennen kaikkea toimintapelien pelaamista. Toivottavasti Thrustmaster julkaisee tuunaussetin, jolla liipaisimet saa vaihdettua isompiin.

Hinta on erittäin korkea, ohjain ei ole käytännössä langaton ja liipaisimet ovat liian pienet. Myös estetiikka ratkaisee, sillä kuten sanoin, ohjain on ruma. Thurstmasterin pitää pystyä parempaan.

Thrustmaster Eswap Pro ControllerThrustmaster Eswap Pro Controller
Thrustmaster Eswap Pro Controller
Tämä on mainos:
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Massaltaan hyvä, hyvät napit ja tatit, mahdollisuus vaihdella nappien ja tattien paikkoja
-
Kallis, ei oikeasti langaton, liipaisimet ovat liian pienet
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä