Suomi
Gamereactor
lifestyle

TikTok voidaan kieltää Yhdysvalloissa.

Suosittu sovellus voidaan kieltää koko maassa, elleivät sen omistajat myy osuuksiaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uskomattomasta suosiostaan huolimatta Yhdysvalloilla on aina ollut ongelmia TikTokin kanssa. Sovellus on kohdannut uhkia siitä, että se kielletään maassa useita kertoja, ja suurin osa näistä uhista tulee TikTokin ja Kiinan välisistä yhteyksistä.

Erityisesti Yhdysvaltain senaattorit ja lainsäätäjät uskovat, että Kiina kerää TikTokin tietoja. Viikon kuluttua TikTokin toimitusjohtaja ilmestyy kongressin eteen, mutta nyt Yhdysvallat uhkaa kieltää sovelluksen, elleivät sen omistajat suostu myymään osuuksiaan.

TikTok ei usko, että tämä pakkomyynti tarkoittaa automaattisesti parempaa tietosuojaa yhdysvaltalaisille käyttäjille, ja on luvannut käyttää 1.5 miljardia dollaria ohjelmaan, jolla suojataan yhdysvaltalaisia käyttäjätietoja ja sisältöä Kiinan hallituksen pääsyltä.

Wall Street Journalin yhdysvaltalaisten lähteiden mukaan ratkaisu tähän voi olla kuukausien päässä, mutta näyttää siltä, että Yhdysvallat suhtautuu edelleen vihamielisesti ajatukseen, että sovellus ottaa tietoja kansalaisiltaan ja toimittaa ne Kiinalle.

Tämä on mainos:
TikTok voidaan kieltää Yhdysvalloissa.


Ladataan seuraavaa sisältöä